Make-up odolný voči tancu, teplu a času. Naša Lucka vám ukáže ako na to!

Najnovšie články

Make-up na leto, ktorý vydrží

Horúce dni sú síce skvelé pre párty pod holým nebom, no vysoké teploty dávajú zabrať nielen nášmu organizmu, ale i líčeniu. Make-up musí byť odolný a zvládnuť tanec, koncert, tematickú rozlúčku so slobodou či svadobnú oslavu. Lucku čakala podobná udalosť, preto pre nás všetko zdokumentovala. Keďže vopred vedela, že pôjde o event v exteriéri až do rána bieleho, sama bola zvedavá či a nakoľko jej make-up odolá záťažovej skúške. Exktravagantnejší look si vyžiadala téma festivalu, ktorou bolo Dieťa kvetov.

1. Samotná príprava na festival bola náročnejšia, lebo som mala od slnka vysušenú pleť. O to viac ma potešila hydratačná báza, ktorá dodá pleti vláčnosť, lesk a celkovo ju zjednotí.
Na ňu som aplikovala make-up, konkrétne išlo o odtieň číslo 2. Následne prišiel na rad rozjasňujúci korektor na nos, pod oči a do stredu čela. Ten som zafixovala neskutočným rozjasňujúcim hydratačným púdrom určeným špeciálne pod oči:) Ideálny je aj pre okolie so začínajúcimi vráskami. Výsledný efekt retuše bol dokonalý. A celkom na záver som pleť jemne prebehla púdrom s jemným pigmentom, aby som ostala matná naozaj celú noc.

 2. Takto dokonalo pripravená pleť čakala už len na kontúrovanie. Najprv som tmavým púdrom urobila jemné kontúry, na líčka som použila “nude” farbu červeno-hnedo-ružovú, ktorá sa hodí všetkým farebným fototypom. Rozjasňovač som nepoužila, keďže som chcela vyskúšať niečo iné.

                                               


3. Peeling na pery bol láska na prvý pohľad - v tomto prípade prvý čuch. Neopísateľný Tutti Frutti peeling si nepochybne každý zamiluje. Ak sa chystáme použiť matný rúž, je to priam nutnosť, lebo nanášanie a výdrž zmení na nepoznanie. A tá vôňa!

                                               


4. Obočie som sa tentoraz rozhodla dokresliť vodeodolnou a dlhotrvácnou pomádou v odtieni Soft Brown. Použila som skosený štetec.

                                               


5. Pokračovala som paletkou očných tieňov. Ako prvé som naniesla broskyňový tieň na celé viečko.

                                               


6. Fialovocyklaménovou matnou farbičkou som vytvorila mačací tvar oka, s malým štetcom na spodné viečko, ale len dostratena, som akoby jemne naznačila spodnú linku. A na záver som fialovým lesklým tieňom poprášila len vrchný stred pohyblivého viečka. Ten istý lesklý fialový tienik som použila ako rozjasňovač nad lícne kosti.

                                               


7. Odvážnejším dámam odporúčam modrú linku nanesenú v dvojitom rade, pre dramatickejší pohľad aj trošku vo vnútornom kútiku.

                                               


8. Voľba na pery bola jasná:-) Zvolila som rúž, ktorý vydrží jedlo, pitie, bozkávanie a stále je krásny. Vyhladil pery a krémovou textúrou dodal objem. Môj tip – nanášať len na peelingom ošetrené a suché pery bez kontúrky.

                                               


9. Na záver som si už len naniesla špirálu s prirodzeným efektom, ktorá oddeľuje mihalnice. Ja mám trsy, tak som ich chcela len prečesať.                                    

   


10. Finále :) Fotené ráno o 4:50. Make-up sa po celý čas ani nepohol. Zvládol tanec pod holým nebom, dážď… Všetko ostalo nepohnuté! Pery som si upravila počas noci len raz. Veľmi chválim výdrž!

                                               

Pridané v: Úvod

Pridať komentár